Share

Domenii

Țevile și fitingurile Palplast sunt utilizate în următoarele domenii:

  • Rețele de apă potabilă

Unul dintre domeniile importante în care compania noastră este implicată, este domeniul distribuției apei potabile, oferta cuprinzând țevi cu diametre cuprinse între 20 mm și 400 mm, cu presiuni uzuale de până la 32 bari.

  • Distribuții de gaze naturale

Începând cu 1996, Palplast este unul dintre furnizorii importanți de țeavă din polietilenă utilizată în rețelele de distribuție a gazelor naturale. Gama de țevi pentru acest domeniu este constituită din țevi cu diametre cuprinse între 20 mm și 400 mm, cu presiuni uzuale cuprinse între 2,5 bari și 10 bari.

  • Rețele de canalizare

Țevile produse de Palplast sunt utilizate de asemenea și în sistemele de canalizare vacuumatică, oferta cuprinzând țevi cu diametre de până la 400 mm, cu presiuni uzuale de până la 32 bari.

  • Infrastructura sistemelor de irigații

Un sector deosebit de important pentru firma noastră, îl constituie sectorul agricol. Pe lângă țevile și fitingurile propuse pentru realizarea sistemelor de irigații, Palplast a dezvoltat noi produse destinate acestui sector și vine în sprijinul producătorilor agricoli și nu numai, cu proiectarea și execuția rețelelor de irigații. Pentru acest domeniu, oferta cuprinde țevi și fitinguri cu diametre de până la 400 mm, precum și produse speciale patentate de către noi.

Pentru sistemele de irigat prin picurare, Palplast propune o gamă variată de țevi și fitinguri speciale, destinate acestei aplicații.

  • Protecții de cabluri și fibre optice

În acest domeniu, Palplast colaborează cu diverse companii de telefonie și internet, livrând monotuburi de protecție pentru cabluri telefonice, fibră optică, etc.

  • Aplicații speciale

Palplast poate produce o gamă variată de materiale pentru aplicații speciale, precum și produse personalizate în funcție de cerința clientului.

CONTACT
Palplast S.A. Sibiu
Sibiu, Str. Dulgherilor, Nr. 26, Cod postal 550104
TEL: +(40)748201938
e-mail: office@palplast.ro
Află mai multe